Na našem webu používáme cookies.
Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.
Recept
Už jste někdy zkoušeli pudink z tapiokových perel? Ne?! Tak to ho musíte vyzkoušet. Tapiokové perly se vyrábí ze škrobu z kořene manioku. Jsou přirozeně bezlepkové a obsahují řadu minerálních látek, kyselinu listovou i vitamíny skupiny B. Jelikož neobsahují téměř žádný tuk, je dobré doplnit pudink lžičkou kvalitního oleje, aby se dobře uvolnili prospěšné látky (nejen z tapioky, ale i z ovoce) a zvýraznila se chuť.
Díky lněnému oleji doplníte i omega 3 nenasycenné mastné kyseliny. Dále lněný olej zlepšuje paměť a schopnost soustředit se, přispívá k udržení optimální hladiny cholesterolu a napomáhá správnému fungování kardiovaskulárního systému i trávící soustavy.
Suroviny
Postup
Dobrou chuť!
Chcete vědět, co zrovna kutíme ve Stodole?
Přihlaste se k odběru a žádná novinka ani recept už vám neuniknou.